Besøk nettside

Presentasjon av Traktor & Maskin

Presentasjon av Traktor & Maskin

Se video

Knut laget en presentasjonsfilm for Traktor & Maskin, som en del av planen for september.

Kunde

Traktor & Maskin holder til på Frakkagjerd i Tysvær kommune. De har en flott og innholdsrik utstilling av produkter fra blant annet Polaris og Stihl. Traktor & Maskin skal være et naturlig valg for kunder av Polaris og Stihl på Haugalandet.

Oppgave

Traktor & Maskin har etter en lang årrekke, flyttet fra sitt tidligere tilholdssted i Øvre Vats, til sine nye lokaler på Frakkagjerd.

De har et relativt bredt spekter av tjenester, produkter og leverandører, som de vil forsikre seg om at både gamle og nye kunder kjenner til – spesielt etter flyttingen.

De har fortalt Hype, at de får for mange telefoner og henvedelser som etterspør hvor de holder til og hvilke tjenester de tilbyr.

Løsning

Vår kreatør Knut, er ansvarlig for forholdet til Traktor & Maskin.

Hans løsning til problemet, var å produsere en gripende og informativ presentasjonsfilm. Fokuset lå på å fange menneskene og bredden til bedriften, samtidig som å holde et høyt energinivå for å legge trykk på effektivitet og handlekraft.

Den raske takten i musikken og klippen, gjennomtrenger filmen, og er valgt for å holde fast på oppmerksomheten til seeren helt fram til slutten. Der blir seeren møtt av en rask presentasjon, av hvilke tjenester og leverandører de kan finne hos Traktor & Maskin.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Legg igjen navn og e-post, så hører du fra oss snarest. 🎉

Valgfritt

Takk! Din melding er mottatt. 👍
Oisann! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet. 😵
Besøk oss

Hype Machine AS
Frakkagjerdvegen 191,
5563 Førresfjorden
Se i Google Maps

Ring oss

Emil Lønning Krogstad
(+47) 413 89 466
emil@hype.no

Åpningstider

Mandag - fredag
Kl. 08.00 - 16.00