Besøk nettside

Komplett Utemiljø

Komplett Utemiljø

Se video

Partnerskapet med Komplett Utemiljø er en modell for hvordan vi samarbeider med bedrifter som vi har abonnementsavtale med.

Kunde

Komplett Utemiljø planlegger, bygger og vedlikeholder alle slags utemiljøer for privatpersoner og bedrifter. Deres tjenester, anerkjente kvalitet og naturlige design er etterhvert blitt et begrep i det norske hagemarkedet.

No items found.

Oppgave

Komplett Utemiljø leverer et kompleks produkt som skiller seg ut fra konkurrentene. Derfor er det viktig for markedsføringen deres å dokumentere prosjektene på en visuell måte, med film og foto.

Tidligere gjorde de dette selv, men på grunn av en travel hverdag med driften av selskapet, ble dette en nedprioritert oppgave.

Løsning

Komplett Utemiljø inngikk en månedsbasert rammeavtele med Hype, der vi "tok over" hele deres digitale tilstedeværelse. Ansvaret for kommunikasjon, strategi og produksjon av visuelt innhold ble gitt til Hype.

Team

Vi er flere i Hype som står for strategi, men Knut er ansvarlig for produksjon og publisering av innhold for Komplett Utemiljø. Størsteparten av fokuset ligger på bruken av film til å vise frem hageprosjektene i sosiale medier.

Knut er selvstendig i sitt arbeid og han har jevnlig dialog med Komplett Utemiljø.

Knut redigerer en film for Komplett Utemiljø.

Resultat

Etter noen år med vår rammeavtale, har vi hjulpet Komplett Utemiljø med å bli landets kanskje mest ettertraktede hagedesigner.

Dette skyldes ikke bare produktet deres alene, men også strømmen med visuelt innhold i sosiale medier.

Leif Bjarte på filminnspilling sammen med Knut i Komplett-hagen.

Konklusjon

Hype har vært hoveddriveren for nye forespørsler for Komplett Utemiljø, og kundene deres rapporterer at film og foto har hatt mye å si for avgjørelsen deres.

No items found.
No items found.

Kontakt

Legg igjen navn og e-post, så hører du fra oss snarest. 🎉

Valgfritt

Takk! Din melding er mottatt. 👍
Oisann! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet. 😵
Besøk oss

Hype Machine AS
Frakkagjerdvegen 191,
5563 Førresfjorden
Se i Google Maps

Ring oss

Aleksander Knapskog
(+47) 948 78 946
aleksander@hype.no

Åpningstider

Mandag - fredag
Kl. 08.00 - 16.00