Besøk nettside

Komplett Utemiljø Stavanger

Komplett Utemiljø Stavanger

Se video

Komplett Utemiljø Stavanger ligger ca. to timer unna Hype, men det legger ikke hinder på vårt samarbeid. Se hvordan vi samarbeider med Stavanger-avdelingen i vår abonnementsavtale med Komplett Utemiljø.

Kunde

I 2014 opprettet Komplett Utemiljø sin avdeling i Stavanger med Odd Helge som daglig leder. Avdelingen designer og bygger drømmehager for kunder i Stavanger-regionen.

No items found.

Oppgave

En del av Komplett Utemiljø Stavanger sin salgsstrategi er å arrangere inspirasjonskvelder, der de presenterer filmer og bilder fra hageanleggene.

Film og bilder blir også brukt i kundemøter og på sosiale medier for å selge inn produktene. Komplett Utemiljø Stavanger har en travel hverdag og trengte noen til å produsere markedsføringsmaterialet for dem, på en regelmessig basis.

Løsning

På grunn av avstanden til Hype, er det ekstra viktig å planlegge strategi og produksjon nøye på forhånd. Vi løser dette ved å avtale god tid i forveien, hva vi skal produsere når vi først tar turen til Stavanger.

Før hver innspillingsdag legges det en plan for hvilke hager som skal dokumenteres. Vår strategi er å spille inn så mye som mulig på èn dag. Da rekker vi å gå gjennom 3-4 hager. Ut fra dette, kan vi klippe sammen innhold som strekker seg over flere måneder.

Resultat

Innholdet som blir produsert av Hype gjør salgsmøtene til Komplett Utemiljø lettere og mer engasjerende. På toppen av dette resulterer hver film vi publiserer for dem i nye henvendelser og arbeid for Komplett Utemiljø Stavanger.

Knut og Odd Helge filmer et nytt prosjekt.

Konklusjon

Avstand er overkommelig, så lenge man har god strategi. Spiller vi inn mest mulig materiale på én gang, trenger vi ikke å besøke Stavanger-avdelingen mer enn 5-6 ganger i året.

No items found.
No items found.

Kontakt

Legg igjen navn og e-post, så hører du fra oss snarest. 🎉

Valgfritt

Takk! Din melding er mottatt. 👍
Oisann! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet. 😵
Besøk oss

Hype Machine AS
Frakkagjerdvegen 191,
5563 Førresfjorden
Se i Google Maps

Ring oss

Aleksander Knapskog
(+47) 948 78 946
aleksander@hype.no

Åpningstider

Mandag - fredag
Kl. 08.00 - 16.00