Besøk nettside

Ny nettside for Vikanes Bungum

Ny nettside for Vikanes Bungum

Se video

Vi laget ny nettside for Vikanes Bungum Arkitekter, som en del av vårt abonnement.

Kunde

Vikanes Bungum Arkitekter AS har i over 25 år vært et av de ledende arkitektkontorene på Haugalandet. De anser seg som et mellomstort arkitektkontor med engasjerte arkitekter og interiørarkitekter. De utarbeider også reguleringsplaner og utomhusplaner i tilknytning til oppdragene.

Oppgave

Den eksisterende siden hadde for lite fokus på navigasjon og utforskning av prosjekter. Nettsiden manglet relativt intuitiv layout og hadde ubalanse mellom tekstinnhold og multimedia.

Utfordringen ble å ta den varierte prosjekthistorien til Vikanes bungum Arkitekter, organisere den og gjøre den lettere tilgjengelig for brukerne av nettsiden.

Et viktig fokus var også å inkludere bruken av film på nettsiden, som henger sammen med vårt samarbeid.

Løsning

Harald brukte WordPress til å designe og utvikle en ren og moderne nettside, som står i stil med Vikanes Bungum Arkitekters merkevare.

Målet var å lage en nettside som oppfattes som en naturlig ramme for prosjekthistorien til Vikanes Bungum. Da falt valget av fonter på den innebygde systemfonten til enheten, som siden blir vist på. I samme stil, ble formene inspirert av de rene og ikke-forstyrrende elementene til operativsystemer som Microsoft Windows, som skal gli inn som en naturlig del av bakgrunnen.

Resultatet ble en nettside som rammer inn og gir fokuset til Vikanes Bungum Arkitekter og deres prosjekter, nesten som et galleri.

No items found.
No items found.
No items found.

Kontakt

Legg igjen navn og e-post, så hører du fra oss snarest. 🎉

Valgfritt

Takk! Din melding er mottatt. 👍
Oisann! Noe gikk galt med innsendingen av skjemaet. 😵
Besøk oss

Hype Machine AS
Frakkagjerdvegen 191,
5563 Førresfjorden
Se i Google Maps

Ring oss

Emil Lønning Krogstad
(+47) 413 89 466
emil@hype.no

Åpningstider

Mandag - fredag
Kl. 08.00 - 16.00